Reclama

Tragedie la Vama Veche! O tânără a fost găsită fara viata pe plajă! Ce făcuse cu puțin timp înainte să se stinga! Turiștii au început să plângă atunci când au văzut despre cine este vorba

Tragedie luni dimineaţă în Vama Veche. O fată de 19 ani, angajată la un hotel din staţiune, a fost găsită fără suflare în apa mării.

La mai bine de o sută de metri de locul descoperirii, anchetatorii au găsit şi hainele tinerei. Părinţii fetei susţin însă că aceasta nu ştia să înoate şi îi era frică să intre în mare.

Citeste continuarea articolului in partea de jos.ReclamaLoading...


ReclamaAnchetatorii spun că fata a petrecut duminică-noapte cu mai mulţi prieteni. La un moment dat, ar fi intrat să facă o baie în mare. Părinţii susţin că tânăra nu ştia să înoate şi că nu înţeleg ce s-a întâmplat cu ea.

Reporter: “Ce s-a întâmplat?”

Mihaela Banu: “M-a sunat la 5 jumate că am luat salariu. Am mai rămas cu 300 de lei îţi trimit ţie 200 de lei cu șoferul. Ce faci la vamă? Ies cu colegii pe faleză. Orice mișcare făcea ne suna. Vii dimineaţa acasă? Şi zice “nu ştiu dacă vin”. Asta a fost ultima vorbă a ei. Era o fată liniştită.”

Reporter: “Ce credeți că s-a întâmplat?”

Mihaela Banu: “Asta numai ea ştie şi colegii.”

Tatăl fetei: “Cred că a fost cu cineva de a fost pe mare că singură nu se ducea. De drogați fugea.”

Reporter: ”Știa să înoate?”

Tatăl fetei: ȚNu se ducea până la genunchi.”

Reporter: “Ce a zis poliţia?”

Tatăl fetei: “Că a fost găsită în pielea goală, hainele erau pe mal. În fiecare vară lucra. Al doilea an asta care lucra”.

Poliţiştii susţin că nu există niciun indiciu care să conducă spre varianta unei crime, dar ancheta este la început.

Andreea Munteanu, ofiţerul de presă al IPJ Constanța: “Pe o plajă se afla o persoană de 19 ani din Vâlcelele. Trupul nu prezenta urme de violenţă. A fost transportată la morga Mangalia urmând a fi stabilite împrejurările.”

Potrivit primelor indicii, medicii legişti spun că fata ar fi murit înecată.

Pe de altă parte, autoritățile au mai anunţat luni că au găsit şi trupulul neînsufleţit al unui bărbat înecat, dispărut în urmă cu patru luni pe mare.

Bărbatul a fost descoperit vineri în dreptul staţiunii Kraptez din Bulgaria, iar abia luni a venit confirmarea că este unul dintre cei trei pescari dispăruţi în lună martie

Este vorba despre unul dintre cei doi proprietari ai cherhanalei din 2 Mai

Acesta împreună cu asociatul lui, dar şi cu un angajat au fost suprinsi de o furtună extrem de puternică

Deşi erau pescari şi înotători cu experienţa se pare ca valurile au răsturnat barba, iar în acea perioadă apa era foarte rece, iar cei trei nu au supravieţuit.

Autorităţile de la noi, dar şi din Bulgaria au căutat inclusiv cu elicoptere barca celor trei, dar nu au găsit niciun indiciu despre ei.

Reclama