Reclama


Romania Oficial!


Noi căutări în “casa ororilor” din Caracal. Testele arată că cerceii erau ai Alexandrei

Val de erori și bâlbâieli în cazul fetei de 15 ani care a implorat la 112 ajutorul și nu l-a primit. Deocamdată este clar doar că bărbatul din Caracal, bănuit că ar fi răpit-o pe adolescentă, a fost arestat preventiv.

Surse apropiate anchetei susţin că testele ADN ar fi arătat că firele de păr în maşina suspectului ar aparţine Alexandrei. Şi resturile de haine găsite la suspect ar proveni tot de la tânăra dispărută. Informaţia nu a fost însă confirmată oficial.

Testele au confirmat că cerceii găsiţi pe proprietatea lui Gheorghe Dincă erau ai Alexandrei

Primele teste ADN confirmă că perechea de cercei găsită în maşină bărbatului din Caracal suspectat de răpirea şi uciderea a două tinere i-au aparţinut Alexandrei, adolescenta care nu a mai putut fi salvată de autorităţi.

Între timp criminaliştii au găsit pe proprietatea bărbatului pe care lau adus pentru a doua zi consecutiv la percheziţii alte bucăţi de oseminte ce par a fi de natura umană. Legiştii trebuie însă să confirme dacă temerea anchetatorilor este justificată sau nu, iar expertiză ar putea practic confirma oficial şi acuzaţia de omor împotriva lui Gheorghe Dincă.

Anchetatorii au audiat şi familia suspectului, pe fosta soţie şi doi dintre băieţi. Cu toţii s-au arătat şocaţi de acuzaţiile care i se aduc lui Gheorghe Dinca, despre care spun că nu era o persoană violentă.

Citeste continuarea articolului in partea de jos.ReclamaLoading...


ReclamaGheorghe Dincă a revenit duminică dimineaţă în “casa ororilor”

Gheorghe Dincă s-a întors duminică dimineaţa la locuinţa sa, însoţit de forţele speciale ale Poliţiei şi de procurorii DIICOT. Cercetările au fost reluate, dar sunt extrem de dificile din cauză este vorba de o curte cu o suprafaţă de aproape 3.000 de metri pătraţi.

Sâmbătă s-ar mai fi găsit câteva probe ce pot fi folosite împotriva suspectului, afirmă surse din anchetă.

Pe site-ul Poliţiei Române, numele de familie al Alexandrei este scris greșit: „Mâceșanu”, în timp ce în toate comunicatele procurorilor numele apare Măceșanu. Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, și Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, figurează pe pagina Poliției Române, la categoria „copii dispăruți”. Alexandra și Luiza sunt doar două dintre dintre cele 17 persoane minore date dispărute în țara noastră.

Reclama