Reclama

MESAJ DUREROS postat Alexandra Măceșanu pe Facebook înainte să fie răpită și ucisă

Rudele, prietenii și foștii colegi ai Alexandrei Măceșanu au primit cu multă durere în suflete vestea că adolescenta a fost omorâtă. Unii dintre ei au revăzut postările făcute pe Facebook de aceasta înainte să fie răpită și omorâtă în Caracal, iar un mesaj dureros le-a atras atenția și i-a cutremurat.

Ce mesaj dureros a postat Alexandra Măceșanu înainte să fie răpită și omorâtă

Citeste continuarea articolului in partea de jos.ReclamaLoading...


ReclamaÎn vârstă de 15 ani, Alexandra Măceşanu a dispărut fără urmă în urmă cu două zile, iar aseară, ea a reușit să sute la 112, oferind informații despre locul în care este ținută fără voia sa. Din nefericire, oamenii legii nu au reușit să ajungă la timp ca să o salveze, potrivit unor surse din achetă. Cu câteva zile înainte să fie răpită de Gheorghe Dincă, presupusul criminal, adolescenta a distribuit o poză pe care era scris mesajul:

“Dacă durerea vine

vine și fericirea

– ai răbdare”.

Recitind aceste gânduri mulți dintre apropiații Alexandrei Măceșanu au izbucnit în lacrimi și se gândesc cu groază la chinurile în care aceasta a murit, dar și la ziua în care își vor lua rămas bun de la ea.

Vă reamintim că miercuri dimineaţă, Alexandra Măceşanu, o fată din comuna Dobrosloveni, se afla la liceul din Caracal la care învaţă. La întoarcere, ea s-a urcat într-o maşină la ocazie, atunci fiind ultima dată când a fost văzută. Adolescenta a dispărut în condiții similare cu cele din cazul Luizei Mihaela Melencu, în vârstă de 19 ani.

Reclama