Reclama


Romania Oficial!


Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep, in lacrimi la finalul meciului

Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep, in lacrimi la finalul meciului. Nimeni nu a crezut in el si toata lumea l-a asteptat pe Darren sa se intoarca. Fostii antrenori ai Simonei au spus ca sportiva a facut mari greseli laudandu-l excesiv pe Cahill. Astazi a fost momentul in care Daniel Dobre a demonstrat ca este un antrenor de top. A sarbatorit momentul ca nimeni altul si toata lumea i-a vazut lacrimile de bucurie.

Citeste continuarea articolului in partea de jos.ReclamaLoading...


Reclama”Brică este unul dintre cei mai buni antrenor, care a venit fără să pună condiții financiare. Omul ăsta s-a sacrificat pentru tenis, a mișcat tenisul românesc. Merită respectul tuturor din lumea tenisului. Nu a profitat și nu a păcălit pe nimeni.  Nu a mers pentru bani cu Halep. Omul ăsta n-are familie, n-are copil. Stă cu tine și dacă nu-l respecți. Pentru el, doar tenisul contează Dacă el simte că te poate ajuta, se lasă pe el. Din actuala echipă a Simonei, este singurul care știe tenis și fără de care Halep nu poate, e singurul de care are nevoie. Fizioterapeutul îl poate înlocui când dorește, la fel și pe alții din echipă. Pe Brică, nu! De el are nevoie pentru feedback, căci Halep știe și tenis, poate juca și fără antrenor. Brică știe perfect germană, engleză, poate lucra oriunde. El vrea implicare sufltească de la sportiv”, a spus Firicel Tomai, primul antrenor a Simonei Halep.

Cine este Daniel Dobre

„Brică”, așa cum este alintat Dobre în lumea tenisului, are o poveste de viață fabuloasă. Și-a întrerupt brusc cariera de jucător de tenis, ca s-o ia de la zero în antrenorat. Pe 29 septembrie 1989, Dobre atingea cel mai bun loc din carieră, 832 ATP la simplu, însă România nu-l mai făcea fericit. Imediat după Revoluție, a decis să fugă în Turcia, unde și-a câștigat existența ca antrenor de tenis.

În 2014, la Singapore, la ediția de Turneul Campionelor la care Simona Halep i-a administrat acel uluitor 6-0, 6-2 Serenei Williams, Daniel Dobre i-a fost sfătuitor Simonei. Erau momentele în care Halep nu mai avea dialog cu Wim Fissette, antrenorul oficial, iar belgianul stătea formal în loja româncei.

Reclama