Reclama

Anamaria Prodan și Dan Alexa s-au întâlnit la mall! Ce s-a întâmplat între ei după ce impresara la lovit cu pumnul în față

Episodul de sâmbătă seara în care Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul în față pe Dan Alexa a ajuns pe primele pagini ale presei. Imaginile cu cei doi au stârnit multe discuții, zvonindu-se că frumoasa soție a lui Reghecampf ar avea o relație intimă cu antrenorul echipei de fotbal Astra Giurgiu și că ea ar fi făcut o criză de gelozie când a văzut-o pe iubita lui așteptându-l după meciul cu FC Botoșani.

Citeste continuarea articolului in partea de jos.ReclamaLoading...


ReclamaNu este prima dată când în presă se scrie că între protagoniși ar fi ceva mai mult decât o simplă prietenie. Amândoi au negat faptul că ar avea o relație, iar el a declarat că o respectă mult pe Anamaria Prodan pentru că l-a ajutat foarte mult în cariera lui în fotbal. Ei au pus cearta dintre ei de sâmbătă seara și imaginile surprinse pe seama unei discuții legate de două transferuri nereușite.

Anamaria Prodan și Dan Alexa s-au întâlnit la un mall
Dumincă dimineață Anamaria Prodan și Dan Alexa s-au întâlnit la un mall din Capitală. Impresara și-a cerut scuze pentrul gestul impulsiv. „A fost o copilărie. Bine că n-ai reacționat, cine știe ce se întâmpla …”, i-ar fi zis ea, conform Gazeta Sporturilor.

„Da, m-am întâlnit cu Dan. Dar nu are rost să mai comentăm ce s-a întâmplat. Am reacționat greșit și i-am cerut scuze. Este un subiect închis”, a declarat impresara pentru sursa mai sus citată.

Reclama